Сила и цврстина

Кардио фитнес


кардиоваскуларни вежби

Дефиниција


Правилно оформување

РЕКРЕАЦИЈА


ИЗДРЖЛИВОСТ

КАРДИО ФИТНЕС


кардиоваскуларни вежби

Сила


Брзина и издржливост

РЕКРЕАЦИЈА

Последни новости

  • 09Апр

    Признание за најдобрите

    Претседателот Бобан ги повика претставниците на спотски клубови (теретани) кои ги извршиле своите должности согласно законот за спорт да се качат на сцената и да примаат налепница, која е потребно да ја залепат на влезната врата од теретаната, како знак дека таа теретана работи согласно законските одредби, и воедно им се заблагодари затоа што се