Ценовник 1: 11:00 – 16:00 • 3 пати неделно
  1200 МКД

 • 4 пати неделно
  1400 МКД

 • 6 пати неделно
  1600 МКД

 • 1 тренинг
  200 МКД

Попусти • 3 месечна претплата следува 10% попуст

 • 6 месечна претплата следува 15% попуст

 • 12 месечна претплата следува 20% попуст

 • За група од три лица следува 15% попуст

Ценовник 2: 11:00 – 22:00 • 3 пати неделно
  1400 МКД

 • 4 пати неделно
  1700 МКД

 • 6 пати неделно
  2000 МКД

 • 1 тренинг
  200 МКД

Работно време • Понеделник – Сабота 11:00 – 22:00

 • Лични тренинзи

  Запишете се веднаш!

  • 12 тренинзи/месечно
  • 16 тренинзи/месечно
  • 20 тренинзи/месечно
  • 1 тренинг
  Контактирајте нѐ
 • Персонални групни тренинзи

  Попуст за две или повеќе лица

   Опфаќа личен тренинг за две или повеќе лица при што се добива одреден попуст. За сите останати информации околу персоналните групни тренинзи контактирајте нè во клубот.
  Контактирајте нѐ
 • Специјален попуст

  Единствена можност

  • Групен попуст
  • Фамилијарен попуст
  Контактирајте нѐ